When will they ever learn?

Norsk venstreside perverterer igjen betydningen av ordet “fritt” (Fritt Palestina). Sharia er “fritt”. Jeg kan knapt tenke meg et mere undetrykkende styresett enn Sharia. “Fritt” i venstreside terminologi betyr et svært totalitært, undertrykkende regime.

Vi ser det igjen og igjen: I kampen mellom helt totalitære og mindre totalitære ideologier og regimer støtter venstresiden konsekvent, varmhjertig og energisk det mest totalitære alternativet.

Palestina og Sharia er bare enda et eksempel i den lange rekken:
(Stalin, Mao, Pol Pot, Castro, Vietnam, Albania, Taliban..)

Det er ingen grenser for hvilke massemordere og despoter disse folkene kan få seg til å demonstrere for. Årsaken er at de er brødre i ånden. De har den samme drift etter å kontrollere og styre sine medborgeres liv.

When will they ever learn? When will they ever learn?

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Filed under: on January 13, 2009 at 3:47 pm Comments (3)

3 Comments

 1. On January 13, 2009 at 4:08 pm veitja90 Sier:

  Uvitende! det er det vi alle er.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. On June 12, 2009 at 12:10 am sørlending Sier:

  For det første: Hva meines med venstresida? Med mindre en definerer begrepet urimelig snevert, har det aller meste av venstresida aldri støtta Stalin, Mao osv.

  For det andre: Ekte liberalister støtter ikke angrepskrig og imperialisme, men er tilhengere av fred, frihandel og ikke-innblanding i andre lands indre forhold. Krig er massemord, og liberalister respekterer faktisk andre menneskers rett til å ikke bli drept. Det er også sløsing med skattebetalernes penger. Å klage på pengene som blir brukt til u-hjelp er meiningslaust viss en går inn for å bruke milliarder på krigføring i utlandet. Og dersom en er skeptisk til hvor god staten er til å rette opp sosiale problem innenlands, så bør en være enda mer skeptisk til å gjøre dette i andre land.

  For det tredje: Vietnamkrigen starta under den demokratiske presidenten Lyndon B. Johnson. Det var ikke den ytre venstresida som starta krigen, men det var ikke høyresida heller. Israel har vel hatt mye Arbeiderparti-regjeringer, det var jo en Ap-mann som var forsvarsminister under invasjonen av Gaza i vinter. Viss en ikke liker Ap i Norge så er faktisk israelsk Ap enda verre. De må vel uansett regnes til venstresida? Liberalister er de iallfall ikke.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. On June 18, 2009 at 10:03 am thke Sier:

  quote
  “For det første: Hva meines med venstresida”

  Begrepet er litt diffust. Et felles kjennetegn er at de ønsker å tre sine meninger ned over hodet på sine medborgere ved hjelp av politistyrkene.

  Venstresiden skiller seg fra andre fascister (f.ex islamistene ) ved at disse meningene først og fremst dreier seg om materielle forhold.

  quote
  “For det andre: Ekte liberalister støtter ikke angrepskrig og imperialisme, men er tilhengere av fred, frihandel og ikke-innblanding i andre lands indre forhold.”

  Sant det.

  quote
  “Krig er massemord, og liberalister respekterer faktisk andre menneskers rett til å ikke bli drept.”

  Liberalister mener enhver har rett til å forsvare seg. Man har derfor rett til å drepe for å forsvare seg (innenfor proporsjonalitetsprinsippet selvsagt). Staten er et kollektivt organisert selforsvar. Staten har rett til å gjøre det et individ har rett tilå gjøre ( i selvforsvar) hverken mer eller mindre.

  quote
  “Det er også sløsing med skattebetalernes penger.”
  Jeg er tilhenger av at staten om mulig skal finansieres med frivillige innbetalinger.

  quote
  “Å klage på pengene som blir brukt til u-hjelp er meiningslaust viss en går inn for å bruke milliarder på krigføring i utlandet.”

  Jeg er i mot å true folk med fengsel både for å samle inn penger og gi til uland og for å føre krig.

  quote
  “Og dersom en er skeptisk til hvor god staten er til å rette opp sosiale problem innenlands, så bør en være enda mer skeptisk til å gjøre dette i andre land.”

  Enig. Den eneste grunnen for å gå til krig er selvforsvar.

  Situasjonen med en mafia som styrer et land (Burma, Nord Korea etc etc) er litt vanskelig og minenr mest om en gisselsituasjon. Er det riktig å gripe inn i en gisselsituasjon selv om ofrene risikerer å bli skadet? Jeg mener ja.

  Sette i fra mitt ståsted tilhører også Høyre og Frp venstresiden.
  Partiene i Norge støtter f.ex helt eller delvis samtlige punkter i både det kommunistiske manifest og Nasjonal Samling

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00