Israels tre valg.

Det er politisk korrekt for tiden å fortelle Israel at de ikke skal angripe Gaza. Når man forteller noen hva de ikke skal gjøre i en valgsituasjon er det  naturlig å tenke igjennom vedkommedes alternativer først.

Alternativ 1 er klart. De kan angripe gaza, drepe og fange flest mulig medlemmer av Hamas og ødelegge deres evne til å sende raketter.

Alternativt 2 er også klart. Israel kan sitte med hendene i fanget og se rakettene falle ned. 3278 raketter falt ned over et område med 1 million mennesker i 2008. Hamas lover at det kommer mer i 2009. Det er ingen grunn til å tvile. Hamas finansieres av Iran som igjen finansieres av vestlig industri deriblandt Statoil.

Alternativ 3 er å innføre Sharia i det området som nå er Israel. Hamas charter er å opprette en islamtisk stat. Når det er oppnådd vil de slutte fred.

De som for tiden forteller Israel at de ikke skal angripe Gaza er svært opptatt av å unngå bomber og lemlestelser, det må bety at de forkaster alternativ 2.

Oversatt betyr altså "Stans kampene i Gaza!".

Innfør Sharia i Israel!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Filed under: on January 6, 2009 at 10:06 pm Comments (8)

8 Comments

 1. On January 6, 2009 at 10:33 pm Snauskalle Sier:

  Du glemmer alternativ 4: Pelle seg til helvete ut av palestinernes land!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. On January 6, 2009 at 10:41 pm Peder Ås Sier:

  Dessverre tror jeg ikke Isreal oppnår noe annet enn å skape mer hat med den pågående operasjonen. Slik jeg ser det, er den eneste løsningen å ha en sterkere tilstedeværelse (politi) i de områdene Hammas bruker til å utøve terror mot Israel.

  Kanskje burde man også jobbe med opplysning. Etterprøving av verdensreligionene på samme nivå som NRK ønsket å teste Snåsamannen, kunne være noe å tenke på.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. On January 6, 2009 at 10:43 pm - Sier:

  #1 Snauskalle

  Det er ikke noe som heter palestinere.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. On January 7, 2009 at 9:21 am Thomas Kenworthy Sier:

  Det har bodd kristne, muslimer og jøder i området i lang tid. Problemet er at en av religionene forlanger at dere religion skal ha rettskraft.

  Dette er ren pøbelskap og i politisk teminologi er det fascisme. Det naturlige i en konflikt er at pøblene og ikke ofrene føyer seg.

  Jeg avviser også tankene om at en gruppe mennesker eier et land.

  Enkeltindivider kan eie ulike eiedommer, men en gruppe mennesker eier ikke et ( land med mindre de da har kjøpt den på ærlig vis)

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. On January 7, 2009 at 10:03 pm Nysgjerrig Sier:

  “3278 raketter falt ned over et område med 1 million mennesker i 2008.”

  Dette kan høres ganske skremmende ut, men med tanke på at det er hjemmelagde raketter med lite eksplosiver (treffer de et hus, lager de etter bildene å dømme bare et lite hull i taket) og uten styringssystem (og de fleste derfor ikke treffer noe som helst), er det kanskje mer interessant om du oppgir hvor mange som er drept eller skadd av disse de siste månedene.

  Når du skriver “et område med 1 million mennesker”, referer du vel til antall israelere som bor innenfor maksimalrekkevidden. Har du spurt deg selv hvor mange raketter og bomber Israel har brukt de siste to ukene, og hvor mange som bor innenfor det israelske forsvarets maksimalrekkevidde?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. On January 8, 2009 at 10:09 am Thomas Kenworthy Sier:

  quote

  “Dette kan høres ganske skremmende ut, men med tanke på at det er hjemmelagde raketter med lite eksplosiver.”

  Hamas bruker nå kinesisk produserte raketter ws-1 med 18-22 kg last ( http://www.globalsecu... )

  quote

  “det kanskje mer interessant om du oppgir hvor mange som er drept eller skadd av disse de siste månedene.”

  Poenget ditt er noe i retning av at dersom noen stiller seg opp på en veiovergang og fyrer løs på bilene skal politiet vente med å gripe inn til noen blir truffet? Tåpelig og absurd.

  quote

  “Har du spurt deg selv hvor mange raketter og bomber Israel har brukt de siste to ukene, og hvor mange som bor innenfor det israelske forsvarets maksimalrekkevidde?”

  Det er den Israelske stats plikt og oppgave og legitime rett å beskytte sine innbyggere og soldater.

  Israel kan derfor legitimt benytte all den ildkraft som er nødvendig for å oppnå maksimal beskyttelse av deres innbyggere og soldater.

  Ansvaret for krigen og det den medfører av ødelegeelser og død ligger 100% på Hamas som når som helst kan legge ned våpnene og si:

  “Vi skal ikke innføre Sharia i Israel. Vi vil la dere leve i fred”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. On January 9, 2009 at 2:39 pm Nysgjerrig Sier:

  “Poenget ditt er noe i retning av at dersom noen stiller seg opp på en veiovergang og fyrer løs på bilene skal politiet vente med å gripe inn til noen blir truffet?”

  Jeg fant tallet jeg etterlyste: 13 israelere er drept av raketter fra palestinere gjennom tidene (siden de begynte å skyte ut rakettene i 2001). I tillegg kommer skadde samt materielle skader (og frykten israelerne må leve med). Men for hver israeler palestinerne har drept i konflikten, dreper israelerne 100 PALESTINERE. Og INGEN palestinere kan leve uten frykt for israelsk terror, innesperring eller trakassering.

  Eksemplet blir riktigere om bilene kjører inn og ut av palestinernes hage, og palestinerne ikke ønsker å bli isolert eller overkjørt av israelske biler. Noen palestinere som er blitt avskåret av trafikken nede i et lite hjørne av hagen, nesten uten mulighet til å komme seg ut, få tak i vann eller mat eller tjene penger, er blitt så frustrerte at de har begynt å kaste steiner mot noen av bilene, og har drept 13 av 7 millioner passasjerer som har kjørt forbi (mens 8000 av passasjerene i samme periode har omkommet i trafikkulykker på disse veiene). Israelerne har reagert på dette med å skyte hundre palestinere i hagen for hver israeler som blir drept, og gjøre det enda vanskeligere for dem å overleve.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. On January 10, 2009 at 7:58 pm Thomas Kenworthy Sier:

  quote

  “Og INGEN palestinere kan leve uten frykt for israelsk terror, innesperring eller trakassering.”

  Dette er tredje partsskade som skyldes at Hamas er i krig med Israel. Under krigen kunne INGEN tyskerer leve uten frykt for alliert terror. Årsaken og ansvaret for dette lå hos det tyske regimet. Årsken og ansvaret for lidelsene i dag ligger 100% hos Hamas.

  Årsaken til konflikten i midt østen ligger i at Islam er en religion som påbyr rettskraft. Det er i tillegg en religion som krenker en rekke menneskerettigheter.

  Alle sivliserte og noenlunde oppegående mennesker forstår at Israelerne, som har opplyste borgere som deg og meg, ikke kan akseptere å leve under et totalitært barbarisk teokrati.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00